Despre noi

Orice business are nevoie de un plan bun și de resursele financiare necesare investiției de bază, dar mai ales de resursele umane potrivite. Un contabil bun va căuta mereu cele mai bune soluții pentru optimizarea unei afaceri, dar împreună cu un antreprenor bine informat și implicat va reuși să sporească rentabilitatea financiară a firmei. 

Pentru că ştim că legislația fiscală este într-o continuă schimbare, iar asta face ca antreprenoriatul să fie puţin anevoios, am decis ca prin intermediul acestui proiect editorial să oferim sprijinul nostru celor ce vor să înceapă sau să își dezvolte o afacere în România.

Acesta este aşadar locul unde contabilitatea şi fiscalitatea devin accesibile nu doar profesioniştilor contabili, ci şi celor care reprezintă motorul economiei – antreprenorii. Pentru că ne dorim ca mediul de afaceri să se dezvolte favorabil şi tot mai multe firme să găsească drumul către un profit ascendent, vă oferim cele mai utile informaţii contabile şi fiscale, în parteneriat cu experţii MBV Tax Expert.