Echipa redacțională

Mădălina Vlad

Fondator MBV Tax Expert & Informații Contabile, Expert Contabil, Antreprenor, Manager, Consultant implementare și rambursare fonduri nerambursabile

Licențiată a Facultății de Finanțe și Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice din București (2010) și membru activ Expert Contabil în cadrul Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) din 2012, am decis să mă dedic profesiei contabile cu pasiune, implicare și dorința de a sprijini antreprenoriatul din România cu experiența și cunoștințele mele profesionale. 

Deoarece legislația fiscală este într-o continuă schimbare, antreprenoriatul se poate dovedi un drum anevoios, motiv pentru care am pus bazele acestui proiect editorial care vine ca suport pentru cei ce vor să înceapă sau să își dezvolte o afacere în România.


Viviana Popa

Expert Contabil, Antreprenor, Inbound Marketing Consultant

Licențiată a Facultății de Finanțe și Contabilitate din cadrul Universității Titu Maiorescu din București (2011) și membru activ Expert Contabil în cadrul Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) din 2019, am decis să îmbin experiența de 7 ani în contabilitate cu cei peste 8 ani de social & content marketing, pentru a ajuta acest proiect să crească și să ajungă la cat mai mulți antreprenori. 

Orice business are nevoie de un plan bun și de resursele financiare necesare investiției de bază, dar mai ales de resursele umane potrivite. Un contabil bun va căuta mereu cele mai bune soluții pentru optimizarea unei afaceri, dar împreuna cu un antreprenor bine informat și implicat va reuși să sporească rentabilitatea financiară a firmei.