Categorie: Finanțări nerambursabile

surse de finanțare pentru afacerea ta 0

Surse de finanțare pentru afacerea ta

Stabilitatea și succesul unei afaceri se regăsesc de regulă în capacitatea sa de autofinanțare, însă uneori, sursele proprii se pot dovedi insuficiente, fapt care duce la nevoia de a accesa un împrumut care să ofere continuitate. În prezent, firmele au la dispoziție mai multe variante de finanțare, cele mai notabile fiind următoarele:

1 miliard de euro, granturi pentru IMM-uri! 0

1 miliard de euro, granturi pentru IMM-uri!

1 miliard de euro, granturi pentru IMM-uri!
Ordonanța de Urgență 130, publicată în MO 705/06.08.2020, privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, certifică cele trei tipuri de granturi acordate IMM-urilor.

Domenii eligibile pentru microgranturi și granturi din fonduri nnerambursabile 0

Fonduri nerambursabile pentru antreprenorii români! Microgranturi și granturi de capital între 2.000 și 150.000 de euro pentru IMM-urile și PFA-urile afectate de efectele pandemiei. Domenii eligibile conform OUG

Ai fost afectat de restricțiile impuse pe perioada stării de urgență și/sau de alertă? Statul acordă fonduri nerambursabile pentru antreprenorii români! Microgranturi și granturi de capital între 2.000 și 150.000 de euro pentru IMM-urile și PFA-urile afectate de efectele pandemiei. Află care sunt domeniile eligibile conform OUG.